Rock Tribune presenteert Alcatraz BASH

Error message

  • Notice: Trying to get property of non-object in taxonomy_breadcrumb_node_view() (line 70 of /data/sites/web/alcatrazmusicbe/www/drupal/sites/all/modules/taxonomy_breadcrumb/taxonomy_breadcrumb.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in _taxonomy_breadcrumb_generate_breadcrumb() (line 117 of /data/sites/web/alcatrazmusicbe/www/drupal/sites/all/modules/taxonomy_breadcrumb/taxonomy_breadcrumb.inc).

ROCK TRIBUNE presenteert ALCATRAZ BASH

UPDATE: Inschrijvingen gesloten!

De voorbije weken hebben niet minder dan 135 verschillende bands zich ingeschreven voor de ALCATRAZ BASH. De inschrijvingen kwamen uit alle hoeken van de Benelux en uit alle mogelijke genres binnen de sector van de harde muziek, van Nederlandstalige rock, hardock en heavy metal, over hardcore en metalcore, tot symfonische metal, thrash, death en black.

De komende weken gaan we hier op de Rock Tribune redactie alle ingezonden materiaal aandachtig bekijken en vooral beluisteren. Welke bands worden geselecteerd voor de drie pre-selecties wordt bekend gemaakt eind februari op de sociale media van Rock Tribune en Alcatraz en in Rock Tribune Magazine 190 welke verschijnt op 3 maart.

 


Speel met je band op ALCATRAZ 2020!

We houden drie pre-selecties waar telkens zes bands aantreden. De twee beste bands van elke pre-selectie schuiven door naar de FINALE. Op de pre-selecties en tijdens de finale speelt elke band een set van 25 minuten met enkel eigen nummers.

Pre-selecties:

Zaterdag 7 Maart – RAGNAROK, Bree
Zaterdag 14 Maart – HELL, Diest
Zaterdag 4 April – ELPEE, Deinze

Finale:

Zaterdag 11 April – SOUTH OF HEAVEN, Bilzen

  • De bekendmaking welke bands worden geselecteerd voor de pre-selecties gebeurt eind februari op de sociale media van Rock Tribune en Alcatraz en in Rock Tribune Magazine 190 welke verschijnt op 3 maart.
  • Zowel op de pre-selecties als tijdens de finale worden de winnende bands aangeduid, deels door een vakjury, deels door een publieksjury.
  • Alle bands die doorstromen naar de finale winnen een prijzenpakket.
  • De DRIE beste bands van de finale zullen aantreden op het campingfestival op Alcatraz 2020, dat doorgaat in Kortrijk op donderdag 6 augustus 2020.
  • De winnaar komt daarbovenop ook met een track op de Rock Tribune cd te staan.

Voorwaarden voor deelname:

  • Inschrijven via de Rock Tribune website voor 30 januari
  • Band moet afkomstig zijn uit de Benelux
  • Band moet een set hebben van minstens 30 minuten EIGEN materiaal, geen covers